074 liverpool tröja barn SunnyK

.

Värdarna borde ha gått vidare i 39 minuter, när Anthony Knockaert skar in från högerflanken till sin starkare vänstra fot, bara för att borra ett skott rakt mot Freddie Woodman, som sparkade bollen rensat.Det fanns nästan inget firande från Roberts, vars belöning för att göra poäng för första gången den här säsongen var en smäll i ansiktet som ledde till en långvarig behandling. tunisien VM tröja

De har bara tappat två av sina 14 ligamatcher sedan nederlaget i förra säsongens slutspelet och fortsätter att se ut som ett lag som kan montera ytterligare en kampanj.

danmark VM tröja

Steve Coopers lag är bara två poäng borta från ledarna Norwich City efter att Roberts ‘modiga avslutning säkerställde sin tredje bortaligaseger i kampanjen.

Hade Moises Caicedo varit i form hade Independiente del Valle haft en mycket bättre chans att bryta ner Nacional, skulle det ha varit det spännande utsikterna till två ben mot River Plate, fotbollströjor med namn och nummer och vi kan till och med nu överväga den andra etappen i en semifinal mellan Independiente del Valle och Palmeiras i Brasilien.