509 psg tröjor Shayla

1 month ago.

United och Tottenham har båda varit kopplade till mittfältaren tidigare men skulle Paul Pogba lämna under sommaren skulle de röda djävlarna troligen öka sin jakt på den högt rankade 22-åringen.Achraf Hakimi kommer att återvända till Real Madrid efter att hans agent förnekat att Inter har lagt ett bud på Borussia Dortmund -låntagaren. brasilien VM tröja

Målvakten Andre Onana, vänsterbacken Nicolas Tagliafico och mittfältaren David Neres är några av de högprofilerade namnen som kan lämna medan Daley Blind, Joel Veltman och högerbackarna Noussair Mazraoui och Sergino Dest också rapporteras vara sålda.

iran VM tröja

Den holländskfödda Marocko internationella slutförde sitt byte på 37 miljoner pund förra veckan men Ajax kan fortfarande möta konsekvenserna av flytten när fönstret öppnas igen.

Chelsea fick en närmare titt på Ziyech två gånger i Champions League-gruppspelet under den första halvan av säsongen, fotbollströjor trycka namn på fotbollströjor landslag med Blues som vann 1-0 på Ajax och gjorde dem hemma med 4-4. I den 4-4-matchen hjälpte Ziyech Ajax att ta en 3-1-ledning med denna löjliga frispark som hittade nätet efter att ha slagit av stolpen och målvakten Kepa Arrizabalagas ansikte.